Jack Kerouac

Fortfarande har jag lite svårt får att stava den här mannens namn men vara honom vill jag hur som helst i alla fall. Han är en direkt förebild, människa man kanske någon gång ser i sitt liv men knappast får kontakt med. Det här tangentbordet matchar inte the speed of my writing fingers, bättre är det hemma på rummet.
Men JackKerouac han är fanimej storslagen och jag har min JackKerouac-period nu som Kalle sa. Han är en manlig förebild visserligen, men jag har nästan bara manliga förebilder förutom Patti Smith men vad är inte hon om en kvinnlig förebild som står för så kallade "manliga" ideal - någonstans där är jag och trevar även då jag älskar att ha högklackat men JackKerouac hade nog inte behandlat mig som Dean om jag hade varit denna kvinna i högklackat. Kanske finns det bara ingen karaktär som matchar mina kaliber.

Men lite försvunnen är man ju. Jag menar, jag vill inte vara utanför bara för att jag är FEMININUM.

Dessutom kan jag se när jag sneglar på honom att han inte har något intresse av att bli författare eftersom livet är så heligt för honom att det in te finns anledning till att göra något annat än att leva det, skrivandet är ändå bara en efterklokhet eller ett skrapande på ytan - Men om han hade kunnat! om han hade velat! där åker jag i Kalifornien, miltals hemifrån där min stackars katt är begraven och min mor sörjer och det är vad jag tänker på.

Kommentarer

Kommentera som fan, s'il vous plaît:

Namn:
Kom ihåg vem jag är

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback